2012. július 29., vasárnap

Paradicsom professzor

  

Gyerekek egyetek sok-sok gyümölcsöt, zöldségféléket, ne spóroljatok a vitaminbevitellel! Attól lesztek szépek és okosak mint én, továbbá erősek mint Ungvári Miklós, aki remélhetőleg olimpiai bajnok lesz hamarosan Judo-ban! -mondá paradicsom professzor az ifjúságnak... :)

2012. július 27., péntek

Lehengerlő henger

    Biztosan sokan vannak úgy mint én, hogy a nyári szabadság nem csak a pihenésről szól. Ilyenkor minden évben akad valami nagyobb tennivaló a ház körül, ilyen-olyan felújítás, javítgatás. Olyan emberke vagyok akit kicsit sem vet fel a pénz, és mivel nem vetek meg semmilyen kétkezi munkát, szinte mindent magam végzek el. Csak a legszükségesebb esetekben hívok szakembert.

2012. július 9., hétfő

Vasember



"Jókötésű srác nem? A kaposvári vasember, vagy nevezzük terminátornak."

2012. július 2., hétfő

Egy osztálykirándulás naplója

Nagyon-nagyon elmaradtam egy ígéretemmel, amit most végre bepótoltam. Még június 12-13-án voltunk osztálykiránduláson az 5.b osztállyal. Erről ígértem egy bejegyzést, csak aztán a zsúfolt programok mellett nem jutott rá időm. Tegnap azt gondoltam, hogy a szokásos szövegelés helyett készítek egy videó memoárt a gyerekektől összeszedett képekből. Remélem örültök majd a közel hét perces bemutatónak, mely talán kicsit tükrözi a kirándulás hangulatát...